Stone Walls At Dartmouth Hitchcock Medical Center

Thursday, April 30, 2015

This project was designed by ORW Landscape Architects out of White River Junction Vermont. The Landscaping being done at this building is at the Williams Translational Research Building At Dartmouth Hitchcock Medical Center. The Wall Stone being used by our Landscape Masons is a Granite quarried right here in Chester VT. The attention to detail our Landscape Masons have is beyond what most would even comprehend. Just about every Wall Stone is meticulously cut by hand for the perfect fit. Some times our Landscape Masons will work a stone 3-5 times before is is actually set in mortar. You can see the quality of workmanship in the finished product itself.

Retaining Wall
Granite Retaining Wall
Granite Veneer
Granite retaining Wall
Retaining Wall